De acteur heeft techniek nodig om zich te verlossen van zichzelf en om de rol aan te nemen

Paul Dekker

Driejarige acteeropleiding

De Driejarige Acteursopleiding is gebaseerd op de Meisner-Esper acteertechniek. Acteurs vanaf 17 jaar en 50+ wordt de gelegenheid geboden hun talent te ontwikkelen. Het werk staat open voor eenieder die een oprechte behoefte heeft om zijn acteervaardigheden te trainen.

Het jaarprogramma van de acteeropleiding bestaat uit 72 lessen, verdeeld over 10 maanden (september t/m juni). De lessen zijn twee keer per week, elke les duurt 3 uur. In de les presenteer je het huiswerk dat je thuis hebt voorbereid. Er wordt van je verwacht dat je tussen de lessen door oefent met je oefenpartner. In het eerste jaar werk je minstens 4 uur per week zelfstandig. Naarmate de tijd vordert, wordt het zelfstandig werken steeds meer benadrukt, zodat je aan het einde van de opleiding zelfstandig en ambachtelijk kunt werken met elk script, van een TV soap tot Shakespeare.

Meer over de inhoud van de opleiding:

Afbeelding voor Driejarige acteeropleiding

Lestijden eerste jaar 2022/2023

Docent: Paul Dekker
maandagavond 19:00 - 22:00
donderdagavond 19:00 - 22:00

De lestijden blijven gedurende de hele opleiding hetzelfde als in het eerste jaar

Lesgeld

Het lesgeld bedraagt € 185,- p/maand via automatische incasso gedurende 10 maanden of € 1800,- via eenmalige betaling.

Aanmelden

Via de button hieronder kun je je aanmelden. Op basis van je cv en motivatie wordt je al dan niet uitgenodigd voor een interview dat bepaalt of je uiteindelijk toegelaten wordt tot de opleiding. Mail ons als je vragen hebt.
Lees aub voordat je je aanmeldt het artikel "Meisner-Esper acteertechniek".
Aanmelden